vad är framtiden för appar

Det råder ingen tvekan om att framtiden för mobil teknik är ljust. Med både smarta telefoner och surfplattor datorn blir mer och mer populärt, är utvecklingen av mobila applikationer och programvara accelererar i en otrolig hastighet. Vare sig du letar efter en enkel tid odåga, en high-tech uppgift verktyg eller en mobil media svit, det finns en app för allt.

Tech experter har förutspått flera stora nya app trender ännu inte kommit. App-utvecklare över hela världen är särskilt entusiastiska över de möjligheter för mobila applikationer som kan förutsäga konsumenternas behov innan de realiseras. Att tillhandahålla information och hjälpa fatta beslut för användaren i väntan på vad de sannolikt kommer att begära. Apps som tar redan lagrad information från vår mobil, och analyserar vårt beteende och mönster för användningen, kommer sannolikt att kunna förutse vad vi behöver nästa. Detta kan vara praktiskt för alla typer av dagliga aktiviteter från att föreslå födelsedag gåvor, som ger de bästa riktningar eller se till att du har recept för innehållet i ditt kylskåp.

Mobile applicationsthat ger automatiska varningar för mobila användare har en ökad sannolikhet inom överskådlig framtid också. Apps som skulle ge transport uppdateringar baserat på plats, varningar baserade på externa pollen eller kontosaldo information om din Oyster resekort är några exempel. I dessa fall App utveckling måste arbeta hand i hand med mobil hårdvara förbättringar, men lyckligtvis är detta ett område där den snabba tekniska framsteg är oundvikliga.

Samt prediktiv teknik, är applikationsutveckling för närvarande arbetar för att stärka tekniken bakom augmented reality och datorseende. Google Goggles är ett bra exempel på ansökan potential för tillhandahållande av information via dator erkännande. Unika nätverk och på enhetens sensorer kan leda vägen för dessa intelligenta, app utveckling i framtiden. App-utvecklare antyder att vi är ännu inte till fullo förstå den visuella världen via digital teknik och att mobila applikationer har potential att kunna informera oss om både 3D eller kraftigt kontextberoende objekt – på ett sätt som nuvarande program inte kan.

App utveckling kan också förbättra offentliga tjänster i framtiden. Med potential att bidra till att förbättra servicen organisation och verksamhet. I synnerhet skulle förflyttningen av öppen data utnyttjas effektivt genom mobila applikationer. Underhålla utnämningar vård eller skatterelaterade betalningar via mobil eller tablet applikationer skulle vara en användbar möjlighet.

Standarden på framtidens mobila applikation kvalitet ser också lovande ut. Mobila användare blir alltmer kräsen när det kommer till mobil app programvara. Mobila appar kommer nu finna det svårt att lyckas om användaren är erfarenheten är något mindre än utmärkt.