vad är ftp och hur till ftp åt dina filer online utan software_

File transfer protocol eller FTP är ett medium för utbyte av filer eller data på nätet från en dator till en annan. En File Control Protocol innebär två viktiga parter i det – FTP-servern eller datorn som tillhandahåller data eller källan datorn och den andra är den FTP-klient eller datorn som önskar att ta emot data eller fil. När filöverföringen ansökan godkänns av FTP-servern, då FTP klienten har möjlighet att få tillgång till informationen. FTP-programmet är alltså, som används för att ladda ned eller upp data från en dator till en annan dator via Internet. Varje FTP-användare eller klient är försedd med ett separat FTP-konto som kan användas med ett användarnamn och lösenord. Filöverföring har blivit mycket enklare med FTP.

phpwebftp gör det möjligt att nu komma åt dina filer via en fil Control Program som gör det möjligt att få tillgång till stora mängder data inom loppet av några sekunder. Nu utgör inte storleken på filen inte ett problem för dig eftersom phpwebftp som är en programvara tillgängliga för dig för gratis säkerställer att du gör det mesta av din internetuppkoppling. Nu komma åt dina filer eller utbyta information på nätet är inte längre ett problem, kan du göra det med bara ett klick.

Från phpwebftp hemsida kan du även upprätta en anslutning med FTP-server, även i händelse av en brandvägg och komma åt dina filer. Man behöver inte oroa sig för säkerheten aspekten som alla uppgifter är helt säker och åtkomst tillhandahålls endast till en äkta FTP kontoinnehavare med ett giltigt användarnamn och lösenord. Du kan ladda ner phpwebftp gratis eftersom det är en webbaserad FTP-klient och du kan komma åt alla dina filer utan problem. På webbplatsen finns också information om hur du installerar och använder programmet filöverföring effektivt.

Ett nytt tillägg till phpwebftp kommer i form av WAP-versionen, som ger stor flexibilitet genom att göra nedladdning och uppladdning nu möjligt via din mobiltelefon. Du kan nu komma åt dina filer direkt från din mobiltelefon.

Så nu komma åt dina filer är inte längre en fråga som överföring av stora mängder data görs möjligt med webbaserad FTP-klient. Nu kommunicerar med din klient och hålla din verksamhet deadlines är allt mer lätt med phpwebftp. I fråga om kostnader och pengar inblandade också en ftp är mer effektiv jämfört med möjlighet att skicka filen via en kurir. Phpwebftp är alltid utvecklas för att ge dig det allra bästa inom teknik. De senaste versionerna som är ett steg före den föregående innehåller funktioner som gör det filöverföring effektivare.