vad göra när PDF-filen blir korrupt

PDF står för Portable Document Format, är det en typ av filformat som ursprungligen utvecklades av Adobe Systems. PDF är ett filformat som bevarar de flesta attribut som färger, bilder tabeller osv i ett källdokument oavsett vilken plattform, hårdvara och program som används för att skapa den. Om du vill visa PDF-filer allt du behöver för att installera Adobe Reader på ditt system, en gratis applikation från Adobe Systems. PDF blir den vanligaste dokumentfiler format. Den har en hel del fördelar, så de flesta av datoranvändare är sannolikt använt PDF-dokument i form av e-böcker. Så PDF-dokument innehåller ofta en hel del viktig information i ditt arbete, och alla kommer att bli galen om PDF-dokument blir skadade leder i tillgänglighet i PDF-filer.

Nu en dag, PDF-filer är en av de mest pålitliga medium för informationsdelning, men ändå de är benägna att korruption på grund av många skäl såsom hårdvarufel, uppladdning / nedladdning fel av PDF-filer, virusattacker, plötslig avstängning av datorn, skicka eller ta emot filer över internet, strömavbrott, utskrift av filer osv Otillgänglighet av PDF-filer som innehåller värdefull information kan skapa många vedermödor och det blir en mardröm för den person vars PDF-fil blir skadade. Korruption som främst leder till otillgänglighet av PDF-filer är korruptionen i huvudet av PDF-filen. Det kan finnas många andra orsaker till otillgänglighet av PDF-fil som korruption i Roten Pdf-fil, skador av ungar objekt som är länkade med varandra eller korruption av korsreferenstabell att hålla reda på var varje objekt OD PDF-fil.

Oavsett är orsaken till korruption allt detta leder till att tillgång till PDF-fil. För att övervinna denna typ av situation enda sättet att få tillbaka informationen är att använda tredje parts verktyg som kallas PDF återhämtning som utvinna största möjliga information från korrupta PDF-fil. Denna PDF återhämtning verktyg är säker och icke-destruktiva i naturen betyder att det inte ändrar den ursprungliga strukturen av PDF-dokument och utför återhämtning i skrivskyddat läge. Denna återhämtning verktyg gör ny kopia av PDF-filen på användardefinierade plats att hålla den ursprungliga filen som backup. Lätt att använda, med intelligent utformade gränssnitt så att även en teknisk eller icke-tekniska användare kan använda detta verktyg. Med det här verktyget även en nybörjare kan utföra återhämtning av korrupta PDF-fil utan att kräva någon techni54rcal kunskap eller någon tidigare erfarenhet.