vad r4ds kortet gör ditt köp när du är osäker

Att äga en Nintendo DS innebär att du kommer att ha en konsol som kan resa med dig överallt och ger dig möjlighet att spela en mängd olika spel utan några problem. Du kanske har hört att du inte får ett komplett utbud av funktioner av din Nintendo DS, dock, vilket är varför du kanske vill överväga att titta in i en R4DS kort så att du kan göra ännu mer. När du har en adapter kort som denna, kan du ladda ner “homebrew” program som gör att du kan komma åt Nintendo DS-tekniken för att använda den för mer än att bara spela spel.

Att inte veta hur dessa homebrew program fungerar, men kan du vara lite tveksam till att springa ut och köpa den bästa adapterkort på marknaden. När du är inte ens säker på om du kommer att vilja använda en adapter-kort, kanske du vill leta efter ett billigare alternativ som kan ge dig en smak av vad använder en R4DS adapterkort innebär utan att du slösar dina pengar på något du är inte helt säker på. Kortet för dig i detta fall är R4i kortet.

En R4i kort är en av de nyare modellerna av R4DS kort, men det är en som kommer vid en relativt billig ränta i jämförelse med andra kort du kan köpa. Den R4i kortet är en, men kommer att ge dig ett bättre utbud av funktioner än många andra adapter kort på marknaden, så att du enkelt dra nytta av alla möjligheter för ett Nintendo DS. När du vill experimentera med idén att använda en adapter-kort att ladda homebrew program, hitta ett kort med samma utbud av funktion för detta låga pris kommer att bli svårt.

Den R4i kortet är en hel del eftersom det kan hålla en av de högsta mängder minne kan du förväntar dig av en R4DS kort. Med förmågan att hålla upp till 32 GB minne som lagras inuti, kommer detta kort ger dig snabbt chansen att lagra många olika typer av homebrew program inom ditt adapterkort. Du kan snabbt och enkelt förvandla din adapterkort till en multimedia-plattform som du enkelt kan komma åt via din Nintendo DS spel system. Så så lite av ett pris som detta kort säljer för, vore det dumt att inte tänka på att investera i en.

En annan bra funktion om R4i kort är att det är kompatibelt med alla typer av Nintendo DS som för närvarande finns på marknaden. Detta är inte något som äldre R4DS kort kan säga, eftersom de var bara byggd för en viss typ av teknik och kommer inte att kunna samverka med de nyare DS-modeller. Medan R4i kortet kanske inte är kompatibla med kommande DS-konsolen versioner, kommer det att fungera nu med alla DS tillgängliga. Som ensam förvandlar denna R4DS kortet i ett smart val när du vill ha en billig köp att experimentera med idén om adapterkort och homebrew program.