väljer en resultatuppföljning lösning

Det är oerhört viktigt att välja en anställd verktyg aktivitet övervakning som respekterar integriteten hos medarbetarna och erbjuda tillräckliga data för att förbättra produktiviteten. Du bör försöka undvika spion verktyg som övervakar tangenttryckningar och ta ögonblicksbilder av de anställdas skärm, eftersom det kan demoralisera anställda snarare än att öka de anställdas produktivitet.

Utplaceringen av en resultatuppföljning lösning bör åtföljas av en uppdaterad policy att alla anställda ska läsa och vara medvetna om. Policyn ska tydligt ange att alla aktiviteter som utförs på företagets datorer och nätverk skulle övervakas. Det finns flera fördelar med att installera en bildskärm anställdas produktivitet på företagets nätverk. Du kan öka moralen hos de anställda och motivera dem att arbeta hårdare, eftersom de anställdas produktivitet övervaka skulle bidra till att genomföra utvecklingssamtal mer rättvist. Anställd verksamhet övervakning hjälper till att erkänna och belöna hårt arbetande anställda.

Resultatuppföljning lösning ökar produktiviteten eftersom det gör medarbetarna medvetna om övervakning och därför blir de mer medvetna om tid utnyttjas när du tittar på sin egen produktivitet rapporter. Som företag ägare, skulle du hålla med det faktum att ökad översätter anställdas produktivitet till större vinster. Anställd verksamhet övervakning skyddar ett företag från kostsamma stämningar genom att identifiera anställda som bryter mot acceptabel användning genom att bläddra kränkande eller stötande material, eller ladda ner piratkopierat material via Internet-anslutningen i företaget.

Chefer kan få en tydlig bild av sina lag med mindre ansträngning genom att installera övervaka de anställdas produktivitet. Detta leder också till bättre planering och sparar tid som chefer kan använda på viktigare och avgörande saker. Den anställde Aktivitetskontroll samlar användbar information när det gäller IT-infrastruktur som viktiga program som används för att utföra affärsprocesser. Detta hjälper i grunden IT-avdelningen för att göra bättre utbildning och uppgradering planer.

Dessa prestandaövervakning lösningar har även några extra funktioner som innehållsfiltrering, chatt filtrering, och tillämpning filtrering. Med sådana tillsatta kraftfulla funktioner, skulle du kunna hindra tillgång till alla program, spel, hemsida eller chat tjänst omedelbart över företagets nätverk. Du kan enkelt förhindra åtkomst till program eller områden på datorn som inte är arbetsrelaterade alls för dina anställda. Några av dessa uppgift programvara ger också e-postmeddelanden som tillåter arbetsledare som skall anmälas direkt när en verksamhet har filtrerats. För mer information, besök iJobo.