Välkommen till den enkla processen med lotus migrera process till Outlook PST

Microsoft Outlook är ett e-postprogram samt personlig information som används för att utföra e-krav. Det har Exchange Server. Denna e-posta ansökan är främst messaging-centrerad. Den har olika objekt vilja göra-lista, kontakter, journaler, uppgifter etc.

Lotus Notes är ett klient-server, samverkande program utvecklat av IBM Software Group. Det är faktiskt kollaborativ miljö och ett nätverk av databaser. Det har Lotus Domino som är en webbserver, en databasserver och en meddelandetjänster. Domino Server är användbar för att hantera meddelanden, uppgifter, möte, anteckningar etc. Använda Lotus Notes e-postprogram, kan du utföra bättre affärsresultat med detta smartare samarbete.

Notes e-post migration till Outlook: Att flytta Lotus Notes till PST, kan du använda SysTools Export Notes programvara med vilken du enkelt kan överföra NSF till MS Outlook PST. Detta verktyg är effektiva för Data Conversion från Notes till PST. Verktyget garanterar fullständig data konvertering från NSF till PST utan att missa en enda NSF-fil.

förutsättningar för lotus migrera till PST

• Säkerhet för Interoperabilitet: Första viktigaste för dig är att försäkra dig om att utbyta och använda omvandlaren informationen i din stora heterogena nätverk.

• Verifiera och samla NSF Information: Nästa viktigaste för dig är att samla in komplett information från Lotus Notes-program på alla datorer maskiner inom din organisation

• Testa Tillgängliga sätt för NSF till MS Outlook PST: Du kan använda manuell metod för att konvertera NSF e-post till PST tillsammans med andra NSF poster inklusive kontakter, objekt, anteckningar, journaler, att göra-lista etc. Denna metod är långa, tröttande, tråkiga, och mödosam uppgift, är så kommersiellt hjälp tillråda stället för manuella metoden.

NSF till PST Connector: Följ steg klokt förfarande för Lotus Notes migration till Outlook process:

Ett. Första och viktigaste steget är att göra en online jakt efter några pålitliga tredje part programvara för att konvertera Lotus Notes Migration till PST.

2. Efter detta, välj ett av de finaste mjukvara från de tillgängliga alternativen. De flesta företag ger möjlighet testversion så att användarna kan se arbetsprocessen och kan bestämma funktioner innan själva köpet av programvaran som SysTools Export Notes programvara.

Tre. Investera i Lotus Notes migration verktyg för att konvertera NSF till PST.

4. Därefter kör programvaran på din dator och följ illustrativa steg för att utföra konverteringen. Du kan använda SysTools Export Notes programvara för att utföra Lotus migrera till Outlook process.

Fem. Slutligen, spara Microsoft Outlook PST-filer från Lotus Notes till ditt system på önskad plats på datorn skärmen.