varför du använder programvara dator spårning vettigt

Computer övervakning programvara är utformad för att anmäla verksamheten på angivna datorer. Du kan använda programvaran för att spåra allt som görs på datorn som övervakas. Vissa program ger dig möjlighet att titta på datorn på distans medan någon annan använder det. Det finns många anledningar till att datorskärm programvara kan vara till nytta i ett företag, skola eller hemmiljö. Computer övervakning är ett diskret sätt att skydda ditt företag eller familj från skrupelfria online-aktiviteter eller skumma anställda.

Affärsnytta. Computer övervakning programvara är till stor hjälp för företag som vill hålla koll på vad deras anställda gör på en daglig basis. Eftersom en organisation står för all information som sparats på sina datorsystem, spåra datorer är ett exceptionellt sätt att hålla din organisation från eventuella problem som kan uppstå.

Hjälpa föräldrarna att hålla sina barn säkra. Internet kan vara en farlig plats för barn och ungdomar. Det finns rovdjur lurar i varje chattrum, väntar på att snärja ett nytt offer. Om en förälder installerar programvara dator övervakning på familjens dator de kommer alltid att vara medveten om allt som deras barn gör i chattrum och på webbplatser. Computer övervakning är ett sätt för föräldrar att skydda sina barn från farliga nätet situationer utan att allvarligt begränsa online-användning. Övervakning kommer även att låta föräldrarna att se vilka typer av webbplatser deras barn spenderar mest tid på, vilket kan skapa möjligheter för kommunikation mellan föräldrar och barn om gemensamma intressen.

I en skolmiljö detta vettigt. Up-to-date skolor har datorer med tillgång till Internet. I allmänhet kan skolorna blockera olämpliga webbplatser, är dock nya webbplatser som publiceras varje dag. Spårningsprogram göra det mer bekvämt för skolans administration för att stanna kvar på toppen av de faktiska webbplatser eleverna tittar på.

Mycket likt ett företag, är en skola också ansvarig för den information som sparas på sina datorer. Det är viktigt utbildningssystemet larmas när något tveksamt har hämtat eller används på någon av sina datasystem. Instruktörer kan använda programvaran för att hålla nära koll på elevernas internet verksamhet och vara säker på att de gör sina uppdrag och inte andra aktiviteter.