video till flash-omvandlare, konvertera video till Flash flv swf för webbplats

Doremisoft Video till Flash Converter är det bästa video till Flash-programvara för att konvertera befintliga video till Flash Video-format FLV och SWF som är det första valet för att lägga till video till webbsidan och blog.And samtidigt genererar automatiskt en HTML-webbsida bädda video att spara programmering arbete för Flash gör nybörjare. Med video blinka omvandlare kan du konvertera nästan alla videoformat: AVI, MPEG, MPG, Quicktime (MOV), WMV, M4V, ASF, MKV, RM, RMVB, 3GP, 3G2, DV, FLV, HD-video till Flash på Windows XP, Windows Vista och Windows 7.

Video till Flash Converter kan du redigera din video innan konvertera video till Flash, som video klippning, beskärning, sammanslagning, lägga till konstnärliga effekter (Gray, gammal film, Relief), justera video ljusstyrka, färgmättnad och kontrast, glidande göra en spellista. Highpointen ligger i dess skräddarsy funktioner som du kan ta ljud & video väljer du en skräddarsy Flash Player med flås kontroll bar, lägga särskild effekt, bifoga preloader för din produktion flash video.What är mer, ger video till Flash Converter dig att lägga till text / bild till video, bädda hyperlänk i video och skapa ett huvud och svans i början och slutet av flash-filer.

Införande av video till webbsidan verktyg: Fick en MP4 videofil och vill ladda upp den till din hemsida? Undrar om mp4 är en webb-vänlig filtyp? Behöver du konvertera detta till några andra videoformat fil? Så många problem stör dig när du bara vill bädda mp4 till en webbsida för att lägga till mp4 filen till din webbplats för att marknadsföra dina produkter. Då MP4 till webbsidan verktyget är till hjälp.

viktiga funktioner
Koda den befintliga video till Flash-format för webbplatsen

Konvertera AVI, MPEG, MPG, Quicktime (MOV), WMV, M4V, ASF, MKV, RM, RMVB, 3GP, 3G2, DV, FLV, HD-video, AVCHD (MTS/M2TS), Flip video, QT, VOB, MOD , TOD video till FLV, SWF-filer och automatiskt bädda in video i en HTML-webbsida.
Utgången flash video kan vara i HD-format, med hög kvalitet, normal kvalitet och låg kvalitet.

Redigera Flash-video med kraftfulla redigeringsfunktioner

Mångsidiga redigeringsfunktioner för att redigera flash video: beskära video för att ta bort svarta kanter och ändra video ljusstyrka, kontrast, mättnad, ta ränta bildruta och bitrate, lägga till effekter (Gray, gammal film, Relief), få ??flera segment från källa videor genom klippning, slå ihop flera videoklipp till en fil, skjut flera videoklipp i ramen för att göra en video spellista.

Anpassa Flash-video med några få musklick

Ge dig skräddarsy Flash Player med flås kontroll bar, många typer av specialeffekter och preloader. Du kan ställa din favorit färg som en bakgrund, lägga till text / bild till video som vattenstämpel och bädda in en URL-länk i video.At början och slutet av videon, lägg anpassa huvud och svans för Flash SWF video med specialeffekter och bakgrundsfärg .