viktig programvara för virtuella assistenter

Lyckligtvis finns det ett antal program tillgängliga som kan hjälpa dig att hantera dina kunder och resurser som hjälper dig att göra ditt jobb lättare. Ändå kan hitta programvaran vara krävande och tidsödande, så vårt mål är att hjälpa dig att komma igång. Vi har tagit mig friheten att göra upptäckten processen enklare genom att skapa en lista över våra bästa fynd. Lär dig vad mjukvara kunniga VAS använder för att driva sina företag framgångsrikt hemifrån.

Det bästa programmet för virtuella assistenter är listade nedan:

Ett. FreshBooks spårar mantimmar och produktivitet samt fakturor. Du behöver inte längre slösa betald arbetskraft letar igenom arkivskåp för en tidrapport som går tillbaka till Reaganomics. Söka igenom eftersläpningar har reducerats till en snabb fråga i en sökmotor – något som en virtuell assistent eller företag kommer att uppskatta.

2. RING CENTRAL sätter VA: s och småföretag i kontakt och kontroll ™ genom att förena och intelligent hantera all sin telefon, mobil, fax och e-postkommunikation med ett enda telefonnummer och en enkel att använda online-styrcentral. Det är den första virtuella telefonsystem som utformats speciellt för att möta behoven hos VAs, små företag och mobila yrkesmän

Tre. CENTRAL DESKTOP samarbete programvara hjälper virtuella assistenter för att hantera och få kontakt med sina kunder var som helst. Det ger VAS med gemensamma digitala arbetsytor. Varje arbetsyta delas med varje klient. Istället för att använda e-post för att skicka filer revideringar tillbaka & fram alla filer sparas på nätet – alla versioner lagras och nås med spårade fil version-kontroll och alla diskussioner mellan den virtuella assistent och deras klient är en del av en diskussion tråd.

4. MY FAX är den snabbast växande Internet-fax används av privatpersoner, virtuella assistenter, små, medelstora och stora företag att skicka och ta emot fax med befintliga e-postkonton eller på webben. MyFax erbjuder tjänster i Nordamerika, Europa och Storbritannien till industrier erkänns bland de snabbast växande användare av Internet-fax, inklusive finans, försäkring, fastigheter, sjukvård, transport och myndigheter. MyFax kan du skicka och ta emot fax via e-post från så lite som $ 10 per månad och innehåller etthundra fax gratis per månad.

Fem. Twitter är ett socialt nätverk och mikro-blogging tjänst som låter sina användare att skicka och läsa andra användares uppdateringar (kallas tweets), vilka är textbaserade inlägg på upp till 140 tecken långa. Uppdateringarna visas på användarens profilsida och levereras till andra användare som har registrerat sig för att ta emot dem. Avsändare kan begränsa leverans till dem i deras krets av vänner (leverans till alla som standard).
virtuella assistenter på Twitter

Där är det, några praktiska verktyg som VAS kan komma från var som helst när som helst. Den goda nyheten är, de flesta av dem är gratis och om inte gratis, de erbjuder en gratis testperiod.