wintranslator 3.1 för Windows XP och Vista

Excel Software är glada att tillkännage omedelbar tillgång WinTranslator 3.1 för Windows XP och Vista. Den nya utgåvan innehåller förbättringar, nya tryckta och PDF-manual, integrerat hjälpsystem och Vista vänliga installatör. En gång installerat, kör WinTranslator från ett vanligt användarkonto.

WinTranslator skannar källkod för att extrahera data. Att data importeras till Wina & D att automatiskt generera klassdiagram, diagram struktur och datamodeller. Projektet ordlistan är befolkade med designdetaljer som datatyper, metod argument, beskrivande kommentarer och länkar från modellobjekt till tillhörande källkod. Video på företagets webbplats visar diagram genereras från kod med WinTranslator och Wina & D.

WinTranslator är en mycket skalbar, helt automatiserat verktyg som stödjer många programmeringsspråk och dialekter. Det genererar modeller och ordbok uppgifter från äldre källkod, ramar klass, projekt med öppen källkod och andra återanvändbara tillgångar kod. Det ger en steg-för-steg-process för att snabbt dokumentera en obekant projekt.

Wina & D och WinTranslator arbetar tillsammans för att ge:

* UML-modeller från objektorienterad C + +, C #, php, java, Delphi eller ada
* Rika datamodeller med index, utlösare och nycklar från sql schema
* Struktur sjökort från processuella c, pascal, basic, php eller Fortran
* Multi-level diagram med föremål kopplade till tillhörande källkod för att surfa
* Datatyper, argument, namnrymder och kommentarer tagna från koden
* Projekt Skalbarhet till miljontals rader kod på tusentals filer och mappar
* Automatiserad konstruktion diagram generation från källkoden för varje tråd i utförandet

Att skapa modeller från kod, använder utvecklaren en steg-för-steg dialogruta WinTranslator att välja programmeringsspråk, mappar kod och andra alternativ. Ett manus kommandon skapas och springa för att skanna koden och utdata till en textfil. Denna filen importeras till en ny Wina & D projekt för att befolka ordlistan och generera en bunt diagram som representerar koden struktur. Hela processen tar bara några minuter att noggrant dokumentera miljontals rader källkod.

WinTranslator är $ 495 för en licens för enskild användare. Den fungerar tillsammans med Wina & D, QuickUML eller QuickCRC modelleringsverktyg. Se företagets webbplats för produktinformation, site-licens prissättning, demo upplagan, videos och säker online-beställning.