Zimbra e-postlösning

innovativ “grön” host levererar e-postlösning med stora besparingar och en liten klimatpåverkan

BandyGreen s, en grön webbhotell, hjälper företag att minska e-postmeddelanden kostnader med upp till 50%, samtidigt minska teknikens inverkan på miljön. Använder det senaste inom high tech, låg miljöpåverkan utrustning och banbrytande processer, kan BandyGreen servrar rymma dussintals, kanske tusentals kunder, spara varje företag behovet av att köpa och använda ytterligare höga servrar energikällor plats. Och medan detta enbart är goda nyheter, är den bästa nyheten som de har möjlighet att göra detta, utan att offra användarkomfort, samverkande funktioner eller säkerhet.

BandyGreen s förstår de komplexa gränssnitt behoven hos dagens högtryck kunder som kräver det bästa i e-postmeddelanden, men vem ska innehålla kostnader i den långsamma ekonomin. BandyGreen s experter är skickliga på att hjälpa kunder att välja rätt nätverket e-messaging lösning, liksom goda kunskaper i alla stegen för att skräddarsy, migrera och värd mycket fungerande, fullt skalbar Zimbra lösning. Redan en betrodd e-postleverantör för mer än 35 miljoner användare internationellt, får Zimbra ännu inte vara vanligt, men det är snabbt att få acceptans av IT-personal överallt. Med många IT-proffs som leder kampen för Open Source alternativ, vilket gör medvetna beslut att begränsa sina inköp av obehövliga onsite teknik och UTG att spara sina organisationer pengar också, är BandyGreen s fyller en viktig nisch i dag.

BandyGreen kärnkompetens inom helt skräddarsy och hosting Zimbra Collaboration Suite (ZCS) tillåter IT-proffs att investera kapital och tid i nödvändiga infrastruktur uppdateringar och uppgraderingar, i stället för på grundläggande kommunikationsbehov. Drivs som en SaaS (Software as a Service) lösning, BandyGreen hjälper IT-proffs att göra mer med mindre: mindre infrastruktur, mindre huvudvärk, mindre pengar och viktigast av allt, mindre påverkan på miljön.

Små och nya företagare letar alltid efter sätt att minska overhead och IT-infrastruktur och, eftersom behovet av tekniken fortsätter att öka, är det blir svårare och svårare att minska miljöpåverkan. Kombinera detta med det faktum att råvaror, kylning, mänskliga resurser och även transportkostnader blir en enorm börda för många organisationer och det bara förstärker den positiva inverkan som BandyGreen s börjar få på miljön. Genom att hjälpa växande organisationer minska sina köp den och lägga upp den själv process BandyGreen minska overhead infrastruktur, kostnader och huvudvärk samtidigt minska den direkta påverkan på jorden. BandyGreen s är glada att göra gott för företag och för miljön.